Your Expandition BEGINT HIER:

1 maand 1:1 coaching traject

prijs : 450 euro  nu tijdelijk 350 euro

Ben jij klaar voor een transformatie waarbij, je beperkende overtuigingen over boord gooit en leert om te kiezen wat het beste is voor jou, zodat je de beste versie van jezelft kunt worden?

Dit is het probleem:

 • Je wilt heel graag groeien en voorwaarts blijven bewegen en je verlangt naar vrijheid, maar zit diep van binnen nog pijn door onverwerkte zaken uit het verleden. Je merkt dat iets je tegenhoudt, maar je kunt je vinger er niet op leggen.
 • Je hebt Mindfulness, yoga en meditatie geprobeerd, je verslindt zelfhulpboeken van Joe Dispenza, Eckhart Tolle en Gabby Bernstein, maar het lukt je niet om deze kennis in de praktijk te brengen.
 • Bij een tegenslag ben je een bikkel. Je wilt zo snel mogelijk je leven weer oppakken en niet blijven hangen in het verleden, maar soms wordt je overweldigd door een gevoel van verdriet en dat je niet op je plek bent. Je weet dat je verder kunt, maar het voelt alsof nog iets moet helen, maar je weet niet hoe.
 • Je verlangt naar innerlijke rust, maar je maakt je zorgen over wat anderen van je vinden, dus je bent bang je hart te volgens, wat er voor zorgt dat je niet kunt groeien.

welkom bij jouw expandition!

Als je vastbesloten bent om die blokkade te ontdekken en de beste versie van jezelf te worden, dan is Your Expandition perfect voor jou!

Je gaat op een reis van zelfontdekking en groei. Expandition staat daar voor. Het is de combinatie van Expeditie en Expansie. Twee factoren die wij als mens constant nastreven om ons voldaan te voelen.

EXPANDITION = CONSTANT EXPEDITIE + EXPANSIE 

YOUR EXPANDITION is een coaching traject van een maand speciaal ontworpen voor mensen die bezig zijn met innerlijke groei, maar voelen dat iets hen blokkeert.

We gaan aan de slag met problemen zoals  zelf-sabotage, geldgebrek, ongezonde patronen, gezondheidsproblemen, gebrek aan vertrouwen, angst of relatieproblemen. We ontdekken wat jouw onderbewuste overtuigingen zijn die dit probleem in stand houden.

In de komende 30 dagen zullen we de hoofdoorzaak onderzoeken, lokaliseren en identificeren. We pakken beperkende overtuigingen rond dat specifieke gebied aan en we vervangen ze voor nieuwe krachtige, opwindende, bemoedigende, op elkaar afgestemde en vooral liefdevolle overtuigingen, zodat je vrijheid kunt creëren en je tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk voor jou is.  Je bent klaar om Unfuckwithable te worden en te verschijnen als de mooie, radicaal authentieke jij.

 

Wat kun je verwachten van JOUW Expandition?

Ben je klaar om dat glazen plafond te doorbreken en die blokkade te overwinnen?

Hoe zou je leven eruit zien als:

 • Je absolute duidelijkheid had over wat je tegenhield en je eindelijk dat hoofdstuk kunt afsluiten en in het nieuwe kunt stappen!
 • Je vrij bent van negatieve onderbewuste overtuigingen, zodat je echt jezelf kunt zijn.
 • Je in flow zou leven en vertrouwen in jezelf zou hebben.
 • Je door het leven zou kunnen gaan zonder goedkeuring van anderen nodig te hebben.
 • Je kick ass coping skills zou hebben.
 • Je 100% zeker zou weten waartoe je in staat bent en als je ook zo zou handelen.
 • Jij jouw beste versie zou zijn, vrij van zorgen of angst en vol vertrouwen in de wetenschap dat je in staat bent om te gaan met wat het leven je voor de voeten gooit op elk willekeurig moment.

HOI IK BEN Janet van Buel!

Ik help mensen die op de een of andere manier voelen dat ze geblokkeerd zijn en daarom niet helemaal zichzelf kunnen zijn. Ik help ze om deze blokkades te ontdekken zodat het ze niet meer tegenhoudt in het volgen van hun hart. Ik help je om de beste versie van jezelf te worden, die authentieke versie van jou die nodig is in deze wereld.

 Om die beste versie te kunnen worden is het nodig om op reis te gaan in jouw onderbewuste. Hierbij komen mijn skills als voormalig rechercheur goed van pas. Ik stop niet totdat we hebben ontdekt waar die blokkade zit. Ik help je om oude pijn te helen en los te laten en ik help je om te kiezen voor overtuigingen die echt bij jou passen, overtuigingen die jij verdient.

Mijn coaching is een unieke combinatie van HeartMath, Hypnose, Breathwork, Recherchewerk en werken met je intuitie. Deze combinatie zorgt ervoor dat je op welk gebied dan ook snel loslaat wat je niet meer dient zodat je verder kunt groeien op jouw innerlijke reis.

Net zoals jij voelde ik dat iets mij tegenhield in het leven. Ik merkte dat ik me niet voldaan voelde, maar ik wist niet waarom ik geen stappen durfde te zetten. Ik heb jaren bij de politie gewerkt, maar op een gegeven manier voelde ik dat het me niet meer gelukkig maakte. Ik was erg bang om in het onbekende te stappen. Ik zat vanaf mijn 18e bij de politie dus dat was zo vertrouwd en bekend!

Ik heb zelf diverse hypnose sessies gehad waarbij ik diverse laagjes van mezelf afpelde en ontdekte waarom ik in bepaalde patronen beleef hangen. Ik ontdekte dat bepaalde gebeurtenissen uit mijn jeugd onbewust nog steeds een grote impact hadden op mijn gedrag. Het mooie van RTT is dat je geen jarenlange therapie nodig hebt maar dat je al grote vooruitgang boekt na 1 sessie!

HeartMath hielp mij op een hele praktische manier om mijn energie beter te reguleren, maar het leerde me ook om naar mijn hart te luisteren. Ik weet nu precies hoe ik blokkades kan ontdekken en loslaten en ik gun jou dat ook!

Het is mijn missie om mensen te bevrijden van al die blokkades zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Ik geniet ervan om te zien als mensen eindelijk hun ware potentie ontdekken en daardoor gelukkiger en succesvoller worden in het leven. Ik geloof ook dat de wereld beter wordt als iedereen hun blokkades los zou kunnen laten. Ik vind het fantastisch en een eer om daar deel van dat dankbare proces uit te kunnen maken.

De komende 30 dagen mag je dit verwachten

 

 • Je hebt absolute duidelijkheid over wat je tegenhoudt op een specifiek gebied van je leven.
 • Je ben verlost van oude patronen en negatief gedrag.
 • Je hebt een nieuwe manier van denken. Je weet dat je genoeg bent en dat alles beschikbaar voor je is.
 • Je hebt beperkende overtuigingen overboord gegooid en nieuwe versterkende en ondersteunende overtuigingen in je brein geprogrammeerd.

Wat je krijgt:

 

 • 30 minuten intake sessie: Samen verkennen we jouw vraagstuk.
 • 1 RTT Rapid Transformational Therapy-sessie. We ontrafelen de oorzaak van het probleem en de beperkende overtuigingen en onderbewuste blokkades.
 • Elk onderwerp is mogelijk zoals een laag zelfbeeld, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, ongezonde patronen (verslavingen), seksuele problemen, angsten, oplichterssyndroom, geldblokkades etc.
 • 2 HeartMath Coachingsessie van 40 minuten. Tijdens deze sessies krijg je praktische en toepasbare tools om je veerkracht en energie te verhogen. Jij leert tijdens deze sessies jouw hartritmevariabiliteit (HRV) zelf te reguleren.
 • Een speciaal op jou afgestelde audio opname om jouw transformatie te ondersteunen. De opname zal je hepen je hersenen te her programmeren en het houdt je gefocust, gemotiveerd en krachtig.
 • Een gepersonaliseerde HeartMath coherentie meditatie audio opname die je ondersteunt bij het reguleren van jouw HRV
 • Een persoonlijk online klantenportaal + 4 weken support waar je 24/7 je vragen kwijt kunt ( ik reageer binnen 12 uur)

Investering:

450 Euro

Your Expandition is perfect voor jou als je:

 • Je er klaar voor bent om HET diepe innerlijke mindset werk te doen en fenomenale verandering in werking te zetten.
 • Je niet bang bent om te ontdekken wat je vasthoudt
 • Je toegewijd bent om te doen wat nodig is om een gezonde mindset op te bouwen.
 • Je verantwoordelijkheid wilt nemen voor je gedrag en er klaar voor bent om actie te ondernemen.
 • Je door dat glazen plafond wilt breken zodat je nog meer kunt groeien.

Als je urenlang bij het verleden wilt stilstaan, alleen maar wil praten en zeiken over al het negatieve wat er in je leven gaande is, iedereen de schuld wil geven behalve jezelf, als  je je een slachtoffer voelt en als je gelooft dat  het leven jouw overkomt, dan zijn we waarschijnlijk niet die perfecte match.

Als je opzoek bent naar een snelle oplossing zonder zelf  actie te ondernemen dan is dit programma zonde van onze tijd en jouw geld. Dit programma is snel en effectief, maar inspanning en toewijding zijn vereist voor een goed resultaat.

Tevreden clienten

Omdat ik clienten uit diverse landen help, zijn de testimonials in het engels.

How was your RTT experience? 

Janet, thank you for holding space for me! Your attention to my story made me feel understood and cared for. Your voice soothed my mind when it was freaking out. This was a beautiful and powerful session. I’ve started noticing shifts in my conscious mind right after the session.
I now understand the power of RTT.

It was an experience that expanded my awareness of new possibilities. Janet was a kind and amazing guide. Her voice was soothing and her guidance helped me get into the relaxed state, hypnosis.

Cristina

The Netherlands

Janet is Great!!!  Her voice is calming, soothing and she added all the right words that I needed to hear.
The recording Janet custom-made for me was perfect for what I needed to hear!!!


Sally

Michigan, USA

Working with Janet was amazing. The biggest obstacle I was facing was that I was struggling with my identity and belonging. What was uncovered in the session, the way that Janet beautifully held space, the way that she made me feel seen and heard was soooo healing for me. I didn’t realize until weeks later that identity wasn’t even an issue for me and I was able to give myself permission to identify as who I wanted to be.

It was amazing and soooo healing. I felt that we got to the root of the beliefs I had been carrying and Janet facilitated so beautifully.
Janet holds space beautifully. She asks questions that get to the root of the issue and then can empathize and hold space for the healing and the hypnosis to happen. I felt like I had let go of layers when I came out of the session.  
Conny

Canada

 
My experience with Janet was nourishing, perfect, deeply healing. I felt seen and understood and honestly loved by Janet. She felt like an aunt as well as a professional therapist. She was insightful, deeply committed, and professional. Overall 10/10/
 
Janet, thank you for such a loving, nourishing, and profoundly healing session. I felt deeply seen and understood by you. I felt safe and contained in your professional container. I deeply felt your commitment and love of this method and felt I could be authentic and relax. You held profound space for me, both leading and listening. I felt loved by you instantly, the perfect blend of maturity of a leader and facilitator as well as the nurturing sense of someone who is my earth family as a fellow human being who deeply cares about healing and helping others. I have so much gratitude for this experience.
Michal

Denmark

vragen over Your Expandition, het traject

Hoe verloopt onze samenwerking?

Om de hele ervaring zo eenvoudig en effectief mogelijk te maken, werken we samen met ZOOM, Calendly en Trello. Ik maak een klantenportaal voor je aan binnen Trello. Trello is een eenvoudige samenwerkingstool die je reis van 4 weken organiseert. Trello vertelt je in één oogopslag waar aan wordt gewerkt, wanneer en waar iets zich in een proces bevindt, zodat je alles kunt vinden wat te maken heeft met onze sessies.

Hoe bereid ik mezelf voor?

Het belangrijkste dat je kunt doen om je voor te bereiden is:Sta open voor de transformatie en wees enthousiast over het proces! Ik verwacht 100% commitment tijdens onze samenwerking. Je moet betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen voor je proces en ik zal je daarbij ondersteunen.

Hoeveel tijd moet ik zelf investeren?

Het zal dagelijks 20 minuten van je tijd in beslag nemen tijdens onze samenwerking. Het is essentieel om naar de audio-opname te luisteren die ongeveer 20 minuten duurt.

Mag ik je tijdens het traject buiten de sessies om bereiken?

Ja zeker, je kunt contact met me opnemen door een bericht te sturen op het Trello-bord. Ik ontvang een expresbericht en ik zal je zo snel mogelijk, maar altijd binnen 12 uur, beantwoorden.

Wat is je restitutiebeleid?

Een terugbetaling is mogelijk voordat we de intake hebben. Hierna is restitutie niet mogelijk. Voor deze vorm van coaching is restitutie niet mogelijk, want het vereist voorbereiding. Daarbij is dit traject bedoeld om actie te ondernemen en resultaten te boeken.

Nadenken over terugbetalingen houdt in dat je nog twijfelt, dan is het waarschijnlijk (nog) niet het juiste moment voor jou. Dat geeft helemaal niets. Ik ben niet de juiste match voor iedereen en niet iedereen is de juiste match voor mij, dat is volkomen normaal.

Mijn advies is om een ontdekkingsgesprek met mij te hebben zodat je kunt voelen of we matchen zodat je gemotiveerd en  zonder twijfel aan je reis kan beginnen.

Heb je nog een onbeantwoorde vraag?

Als je je vraag niet hebt gevonden op deze pagina, neem dan eens een kijke bij de algemene FAQs. Staat je vraag daar niet tussen,  aarzel dan niet om contact op te nemen.

Je kunt een mail naar me sturen, een gratis ontdekkingsgesprek boeken of me een DM sturen op Instagram.

Future life hypnosis - FREE Download

Visualise your future life - Right Now!

Here is your exclusive hypnosis to visualise your future life in just 15 minutes a day.

Congratulations - check your emails for your amazing hypnosis audio download, if you don't see it straight away, make sure to check your spam folder.

In 4 stappen oude pijn loslaten.

E-Book + Hypnose

Download hier het e-book 'In 5 stappen oude pijn loslaten' en ontvang het e-book direct, inclusief link naar de bijbehorende hypnose.

Bedankt! Het e-book is naar je verstuurd.