Over Mij

expandition = constant expanding + expedition

Hoi, ik ben Janet van Buel

I had to make you uncomfortable, otherwise you never would have moved

~The Universe

 

In 2019 gebeurde er iets traumatisch op mijn werk waardoor ik wist dat het zo niet verder kon. Ik wist dat het tijd was voor iets anders. Ik wist dat al een paar jaar, maar ik was bang om het bekende en het vertrouwde los te laten. Ik was bang voor het onbekende, maar na dit incident wist ik dat blijven geen optie meer was.

Als je me 2 jaar geleden had verteld hoe mijn leven er nu uit zou zien, had ik je nooit geloofd. En weet je wat het mooie was..in het onbekende stappen bleek de beste keuze ooit!

Mijn loopbaan bij de politie

Ik ben al jaren bezig met het persoonlijke ontwikkeling en mentale kracht en ik kijk ook met trots en plezier terug op hoe mijn leven tot nu toe is gelopen. Ik heb jaren met ontzettend veel plezier bij de politie gewerkt. Ik heb jarenlang met veel toewijding als rechercheur gewerkt. Ik beet me vast in zaken en maakte me hart voor onrecht,  maar er kwam een moment waarop ik besefte dat ik iets anders nodig had.

luisteren naar je hart

 De Nederlandse politie is erg goed in het aanbieden van programma’s om de mentale kracht van hun personeel te versterken. Toen HeartMath bij de politie werd geïntroduceerd was ik gelijk verkocht. Ik ontdekte dat je door middel van hele praktische technieken stress kon reguleren. Ik begon het op mijzelf toe te passen en ik merkte dat rustiger werd en dat ik me beter kon focussen. Het mooie was dat ik op dat moment letterlijk en figuurlijk mijn hart begon te volgen. Ik leerde dat ik geluk, groei, voldoening en succes niet kon vinden in het halen van promotie na promotie maar door te ontdekken en te doen waar je  van ‘aan’ gaat.

RTT®, op reis in je onderbewuste 

Tijdens mijn innerlijke zoektocht verslond ik boeken van Eckhart Tolle, Gabrielle Bernstein en Joe Dispenza. Ook ontdekte ik de podcast van Jess Lively, een vrouw van mijn leeftijd die op inspirationele manier haar innerlijke reis deelde. Tijdens haar podcasts vertelde ze over Rapid Transformational Therapy en de effectiviteit van deze werkwijze. Ik was zelf al bekend met hypnose omdat ik dit tijdens mijn bevalling heb gebruikt en daardoor een pijnloze bevalling heb gehad. Ik boekte een RTT sessie en het veranderde mijn leven drastisch. Na het ontdekken en loslaten van mijn belemmerende overtuigingen in combinatie met de stappen die ik al had gezet durfde ik eindelijk de stap te nemen om als ondernemer te starten.

Ik kreeg via de Lively Foundation een studiebeurs om zelf RTT therapeut te worden en ik werd ook HeartMath trainer en coach.

Expandition

Ik ben nog steeds op een innerlijke reis. Ik heb nog steeds belemmerende overtuigingen en deze zullen er altijd wel blijven. Ik weet alleen nu met welke tools ik kan groeien en hoe ik deze tools kan inzetten om anderen te helpen groeien. Ik heb het woord Expandition verzonnen omdat het staat voor een reis (expedition) waarbij je bewustzijn wordt verruimd (expedition + expansion)

 Deze altijd aanwezige groei is mijn motivatie om jou te helpen in jouw groei zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Het is mijn missie om je te helpen om jouw ware potentie te ontdekken. Wat daarbij cruciaal is, is dat je ontdekt wat je nog belemmert zodat je het los kan laten zodat er ruimte is om naar jouw hart te luisteren. Hierbij komt mijn jarenlange werk als rechercheur goed van pas. Ik stop pas tot dat we tot de kern van het probleem zijn gekomen, zodat jij 100% duidelijkheid hebt van de oorzaak van jouw huidige blokkade.

 Ik help je graag met jouw Expandition, jouw reis waarbij je blokkades overwint, je doelen haalt en je dromen waarmaakt!

 

Janet van Buel

The only risk in life is not to take the risk; not taking risks is the biggest gamble of them all.”

Marisa Peer; founder RTT™

Fun fact 1

Ik houd van over the top actiefilms uit de jaren 80. Sylvester Stalone is mijn favoriete actieheld.

Fun Fact 2

Ik ben introvert, maar ik ben gek op practical jokes. Dat is een van de dingen die ik absoluut mis aan werken bij de politie. Elkaar in de zeik nemen was daar heel normaal. Een van mijn favoriete grappen was dat ik een fluitje in een uitlaat van een politie auto had gedaan waardoor de auto al fluitend door de straten surveilleerde.

Fun Fact 3

Het liefst eet ik de hele dag door patat en drink ik Cola Light. Het is alleen ongezond dus ik doe het niet.

Fun fact 4

Ik ben best vergeetachtig als het gaat om mijn eigen spullen, tot grote ergernis van familie en vrienden. Sleutels, zonnebrillen, iphone kabeltjes, mijn portemonnee noem maar op. Ik heb zelfs een keer mijn sleutel in mijn gloednieuwe Vespa laten zitten. Die was dus weg de dag erna…

Genoeg over mij, nu is het jouw beurt!

 Als je al tot hier bent gekomen met lezen betekent dat, dat iets in mijn verhaal je aanspreekt. Misschien herken je wel aspecten uit mijn verhaal. Ik ben oprecht geïnteresseerd het pad wat jij tot nu toe hebt afgelegd. Wat houdt jou nog tegen in het volgen van je hart? Wie zou je zijn als je helemaal je zelf zou zijn en als niets je zou tegenhouden? Ik zou het echt leuk vinden als je contact met me zou opnemen en met me zou delen waar jij nu mee worstelt.

Ik weet namelijk als geen ander hoe het is om ergens vast te zitten, wetende dat er zoveel meer mogelijk is.

Laat me weten waar jij mee worstelt!

6 + 11 =

hoe nu verder?

Misschien wil je even aanvoelen of we een match zijn. Groot gelijk! Je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen van 30 minuten. Tijdens dit gesprek gaan we in op wat jou nog tegenhoudt en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen. Ik beloof je dat ik in ieder geval 2 praktische tips aan je mee geef die je direct kunt toepassen.

Boek een vrijblijvend ontdekkingsgesprek en ontdek of we een match zijn!

gratis hypnose: Design jouw toekomstige leven

Visualiseer nu je toekomstige droomleven!

In 4 stappen oude pijn loslaten.

E-Book + Hypnose

Download hier het e-book 'In 5 stappen oude pijn loslaten' en ontvang het e-book direct, inclusief link naar de bijbehorende hypnose.

Bedankt! Het e-book is naar je verstuurd.