‘Voordat je kunt helen, moet je dat wat pijn doet aan de oppervlakte laten komen’

~Yung pueblo

Vaak lopen we veel te lang rond met oude pijn. Je herkent het misschien niet direct als oude pijn omdat het zich uit in verschillende vormen. Je hebt bijvoorbeeld het idee dat je altijd alert bent of juist het tegenovergestelde, je stelt van alles uit terwijl je diep van binnen genoeg zou willen ondernemen.

Angst, stress, twijfel, gevoelens van frustratie, vermoeidheid, vage gezondheidsklachten, piekeren, het zijn allemaak uitingsvormen van oud zeer dat nog niet (bewust) is losgelaten.In dit e-book deel ik een 4-stappenplan met je om meer grip te krijgen op die energiezuigende emoties en patronen.Β 

Het zijn 4 praktische stappen, voorzien van achtergrond informatie. Ook staan er een aantal praktische oefeningen in dit boek en handige werklbladen om direct aan de slag te gaan. Tot slot bevat het ook nog eens een link naar een zelfhypnose die je bij de laatste stap kunt gebruiken.

in 4 stappen oude pijn loslaten

E-book & Hypnose audio

4 stappen om met blokkades om te gaan. Vol met praktische oefeningen en informatie!

In 4 stappen oude pijn loslaten.

E-Book + Hypnose

Download hier het e-book 'In 5 stappen oude pijn loslaten' en ontvang het e-book direct, inclusief link naar de bijbehorende hypnose.

Bedankt! Het e-book is naar je verstuurd.