Ontdek wat jou blokkeert en word de beste versie van jezelf

 Het is tijd om jouw belemmerende overtuigingen te ontdekken en los te laten.

Ontdek wat jou blokkeert en word de beste versie van jezelf.

 Het is tijd om jouw belemmerende overtuigingen te ontdekken en los te laten.

Ben je er klaar voor om die blokkade achter je te laten zodat je je leven kunt leiden zoals je dat echt diep van binnen wilt?

in 4 stappen oude pijn loslaten

E-book & Hypnose audio

4 stappen om met blokkades om te gaan. Vol met praktische oefeningen en informatie!

Je weet dat iets je tegenhoudt

Je hebt je leven prima voor elkaar, maar toch voel je dat er iets niet lekker zit. Je hebt geleerd dat hard werken en je sterk voordoen, succes oplevert, maar er is toch altijd een bepaalde onrust in je.  Je bent op een punt gekomen waarop je niet meer precies weet wat je moet doen om je echt gelukkig te voelen.

Je vraagt je af wat jouw missie in je leven is en waarvan jij echt ‘aan’ gaat. Je hebt een druk leven en je vindt het moeilijk om een keer rustig aan te doen, je moet veel van jezelf. Je hebt moeite om je echt ontspannen en op je gemak te voelen.

Je bent bang om dat je de boot hebt gemist, maar je weet ook niet precies op welke boot je dan had moeten stappen. Je weet eigenlijk diep van binnen al wat je wilt, maar je vindt het eng om je hart te volgen omdat je bang bent voor de meningen van anderen. Daarbij heb je ook dat kritische stemmetje in je hoofd dat je regelmatig aan het twijfelen brengt.  Je merkt dat dit wat doet met je zelfvertrouwen en dat je vast zit in oude patronen waardoor het voelt alsof je in cirkeltjes blijft draaien.

dIT IS ER AAN DE HAND

Ons gedrag wordt voor een groot gedeelte aangestuurd door ons onderbewuste brein. Daar is niets spannends aan, zo zijn we gewoon geprogrammeerd. Denk maar aan autorijden, 80% daarvan wordt aangestuurd door jouw onderbewuste. Hypnose is eigenlijk te vergelijken met autorijden op (deels) de automatische piloot. Je schakelt naar een ander gedeelte van je brein.

Vaak heb je gedrag op een jonge leeftijd aangeleerd. De invloed van anderen om jou heen was daarbij enorm. Je was eigenlijk een spons die al het gedrag en alle meningen en uitlatingen van anderen om je heen opnam. Soms was dat nuttig maar soms was het ook gewoon pijnlijk en misschien wel schadelijk. Deze gebeurtenissen hebben ertoe geleid dat je bepaalde dingen over jezelf bent gaan geloven die destijds wel heel begrijpelijk waren, maar niet waar zijn.

 Het is tijd om te helen.

Stel je voor dat je deze overtuigingen los kunt laten en je leven kunt gaan leiden zonder belemmeringen zoals angst, onzekerheid, slechte gewoonten of uitstelgedrag. Hoe zou het zijn als je zonder remmingen zou leven en je hart zou volgen?

Ik help je om te ontdekken welke overtuigingen je vroeger hebt gekregen en die niet meer nodig zijn in je dagelijkse leven. Daarnaast leer ik je met behulp van praktische tools om je energie beter te reguleren en om meer de connectie met jezelf  te vinden zodat je meer balans en focus ervaart.

Ik geloof dat jij hier op deze wereld bent gezet met een reden en dat de wereld beter wordt als jij jouw talenten en vaardigheden ten volle gaat benutten. Ik geloof dat jij de beste versie van jezelf bent als je 100% jezelf kunt zijn en je hart kunt volgen.

HOI, IK BEN Janet van Buel

Ik ben een gecertificeerde HeartMath coach en RTT therapeut. Ik heb jarenlang bij de politie als rechercheur gewerkt en in zekere zin ben ik nog steeds een rechercheur. Ik duik samen met jou in je onderbewuste brein en we gaan op zoek naar de overtuiging die jou ervan weerhoudt om de beste versie van jezelf te zijn.

Mijn missie is om jou te helpen in je groei, je blokkades te overwinnen en te ontdekken wat jij nou echt nodig hebt om je comfortabel, gelukkig en voldaan te voelen.

Ik was net als jij.

Ik had een goede carrière bij de politie, ik had mijn leven goed voor elkaar en werkte zoveel ik maar kon, maar ik voelde op een bepaald moment niet meer voldaan. Ik voelde me oncomfortabel omdat mijn hart al lang wist dat ik iets anders wilde, maar geen actie ondernam omdat ik was bang voor het onbekende.

Ik durfde mijn hart niet te volgen en ik durfde niet volledig mijzelf te zijn, bang dat ik niet genoeg zou zijn.

Het voelde alsof iets me blokkeerde om actie te ondernemen maar ik wist niet wat er nou precies was.

Ik weet precies hoe gefrustreerd je je nu voelt want dat voelde ik ook.

Nu is het mijn missie om anderen te helpen om te helen en om hun ware potentie te ontdekken. Je bent namelijk tot zo veel in staat, je moest eens weten.

Je verdient het om je hart te volgen en ik help je graag bij het ontdekken van wat jou nou tegenhoudt in het leven zodat je dit zonder twijfel los kunt laten en jouw dromen kunt waarmaken.

OK, HOE NU VERDER?

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Je bent er klaar voor om die blokkade te doorbreken en verder te groeien.
Je weet dat het tijd is om actie te ondernemen, maar je weet van niet waar te beginnen. Je wil meer tijd en energie besteden aan dingen die jou oprecht blij maken. Op sommige dagen lukt je dit ook moeiteloos, je bent in flow en alles lijkt vanzelf te gaan. Je denkt dat je het eindelijk onder de knie hebt maar na een paar dagen of weken komt die onzekerheid weer om de hoek kijken. Dat kleine stemmetje dat bijvoorbeeld tegen je zegt: “Wie denk jij wel niet dat je bent!” of “Zou je niet gewoonblij moeten zijn met wat je hebt.” Of “Dat is eenmaal het leven, wat ik wil is niet reeel.” Wordt steeds sterker aanwezig, waardoor je uitstelgedrag gaat vertonen en weer in je oude patroon vervalt. Je wilt het momentum graag houden maar het voelt alsof je vast zit in je leven.

Ben je er klaar voor om jezelf te helen?

 • Stel je voor hoe je je zou voelen zonder al die belemmerende shit.
 • Hoe zou het zijn als je echt 100% jezelf zou zijn
 • Hoe zou het zijn als jij dat rotsvaste vertrouwen in jezelf altijd zou kunnen vasthouden?
 • Ontdek wat jou echt gelukkig maakt
 • Ontdek welk pad je vanaf nu af aan kunt kan volgen
 • Herstel die connectie met jezelf en leer luisteren naar je intuïtie
 • Identificeer jouw beperkende overtuigingen en laat die oude meuk los
 • Creëer ruimte en energie in je leven voor dingen die jou echt blij maken
 • Kies nieuwe overtuigingen die jou sterker maken
 • Creëer je eigen droomleven

Je bent hier op de juiste plek als

 • Je merkt dat je op de een of andere manier aan je plafond zit, maar wel graag wilt groeien.
 • Je vastloopt in oude patronen en niet weet hoe dit komt. Het voelt alsof je vast zit in je huidige situatie.
 • Je ongezonde gewoontes hebt die je niet kunt loslaten.
 • Je je veerkrachtig en sterk wilt voelen, vol vertrouwen in jezelf.
 • Wilt stoppen met uitstellen en je zelf klein houden en er klaar voor bent om door te breken.
 • Last hebt van stress maar niet weet hoe je dit kunt verminderen.

“The Biggest Cause of Stress is Chronically not listening to your Heart”

Wat houdt je nog tegen?

Als je nog steeds aan het lezen bent dan denk je waarschijnlijk: “Yes, dit wil ik!”

Maar misschien zijn er nog vragen en/of twijfels en dat snap ik als geen ander.

Doe nu je ogen dicht en stel jezelf de vraag:

“Wie zou ik zijn als ik compleet vanuit mijn essentie zou leven? Hoe zou ik me voelen? Wat zou ik de wereld kunnen brengen?”

Vraag jezelf vervolgens af:

“Hoe lang wil ik dit nog uitstellen?

Hoe lang wil ik in dat zelfde cirkeltje blijven rondraaien?

Hoe lang wil ik me nog ongemakkelijk en moe voelen omdat ik eigenlijk een leven leid wat niet meer in lijn is met wie ik echt ben?”

 Waarschijnlijk wil je dit geen seconde langer…

 Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik beantwoord al je vragen met liefde.

wat kan ik je bieden?

tevreden clienten

Omdat ik met verschillende clienten werk uit diverse landen, zijn de testimonials in het engels weergegeven.

Cynthia

Wow, working with Janet was a very pleasant experience! Janet is a gentle person and has a nice voice to listen to. I felt immediately at ease and because of that I was able to open myself up and connect to my subconscious.

During the session I discovered why some old beliefs were still effecting me today. After the session I felt very relaxed and light.

What I especially loved was what happened the next couple of days, that was amazing! I experienced positive things and I received a very uplifting e-mail from somebody that I didn’t expect. It felt like I was able to receive positive things because I released old beliefs.

Not everything was all rainbows and sunshine because I had to release all the old emotions that were connected with the belief. I dreamt a couple of times about it, but I feel at peace with that. I know it is a part of the process.

I noticed within a week that I am more in touch with the real me and that I am taking better care of myself. I am listening to Janet’s audio every week and I am so excited for all the positive things to come!

Mandy Verkerk

My session with Janet was amazing. I could definitely connect the dots after discovering why I struggled with some issues. The recording was very powerful and I love listening to it.

The results after 2 weeks:

 • Last week I spoke to my mother on the phone. It was the first time ever that it didn’t upset me.
 • I have much better focus
 • I don’t pay attention to other people’s opinion
 • I am developing a healthy eating & drinking pattern
 • It doesn’t affect me as much as before when other people disagree

I am still amazed!

Cintia

“It was my first ever therapy session and it was amazing! I really felt good and understood. Everything Janet said was on point and she really helped me understand the cause of my problem and how to let it go. And on top of that the recording she made for me is pure gold! Every day I look forward to listening to it! I definitely recommend her!”

Nicky

“I can’t thank Janet enough for the incredibly powerful and empowering RTT session she gave me.   I was feeling emotionally and mentally blocked, stuck somehow, and through Janet’s intuitive, gentle and masterful RTT skills she guided me to exactly where I needed to go to understand the roots and the why’s behind what I’d been feeling.

She has a calm and supportive voice and manner and I felt totally safe in Janet’s very capable hands to go to a deep place within, regardless of how vulnerable the session got.

The personalised transformation recording that Janet made for me is perfect – her gentle yet powerful and soothing voice guiding me to install new and empowering beliefs and values about myself and my life.

I am truly grateful to Janet and would highly recommend her to anyone desiring a deeply healing, liberating and life-giving experience through the power of RTT.

Thank you Janet – you are amazing and I am deeply grateful. x”

Helma

I am very satisfied about the 2 sessions with Janet. She knows how to comfort you and she explains very well what will happen during a session.

Before the session there is a intake about the presenting problem and during the session she guides you into a very relaxed state and from that point the magic happens.

Janet has a very nice, pleasant and soothing voice. What I really like about Janet is that she really knows how to narrow the issue down so the session is very effective. It is like she intuitively knows what the real problem is.

The hypnosis was very valuable to me and I still benefit from the session every day.

I would definitely recommend working with Janet because she is a skilled hypnotherapist and she has a very nice personality.

What is Next?

Dat is helemaal aan jou. Ik geloof dat je genoeg bent en dat een gelukkig leven beschikbaar is voor je. Start Your Expandition vandaag nog en ontvang  nu tijdelijk 1 gratis Breathwork sessie of plan je ontdekkingsgesprek in om erachter te komen of we een match zijn. 

Houd je het liever wat laagdrempeliger?

Ik snap je helemaal! Je kunt me ook mailen of een DM op Instagram sturen, er zijn meerdere manier om met elkaar in contact te komen.

In 4 stappen oude pijn loslaten.

E-Book + Hypnose

Download hier het e-book 'In 5 stappen oude pijn loslaten' en ontvang het e-book direct, inclusief link naar de bijbehorende hypnose.

Bedankt! Het e-book is naar je verstuurd.