start hier your expandition

 Jouw weg naar veiligheid, verbinding & vrijheid

Welkom op Your Expandition.

 Jouw weg naar verbinding, veiligheid & heling

Het is tijd om jouw belemmerende overtuigingen te ontdekken en los te laten.

in 4 stappen oude pijn loslaten

E-book & Hypnose audio

4 stappen om met blokkades om te gaan.

Vol met praktische oefeningen en informatie!

 Kan die knop ook uit?

Ken je dat? Je hebt een sterke drive en je staat vaak aan. Je bent ontzettend ondernemend en hebt moeite om rust te nemen. Als je eenmaal rust hebt voelt dat niet lekker. Het voelt onrustig, misschien zelfs onveilig. Je bent constant alert en hebt moeite om te ontspannen, zelfs op vakantie, in het weekend of op een terrasje. Echt helemaal genieten lukt niet, je voelt altijd een onderstroom van onrust in je lichaam. Je bent vaak oververmoeid, je hebt last van je spijsverteringsstelsel en je kampt regelmatig met gespannen spieren. Je hebt veel om te waarderen in je leven, maar toch kun je er niet 100% van genieten, op de een of andere manier voel je je niet voldaan. 

Je merkt dat je vastzit in patronen die je maar blijft herhalen en het voelt alsof je faalt. Je wilt meer uit het leven halen, je weet dat je barst van de potentie, maar het voelt alsof iets je blokkeert. Je kunt soms vanuit het niets last hebben van angsten, negatieve gedachten, waardoor je blokkeert en niet verder gaat met wat je eigenlijk diep van binnen echt zou willen doen. Je vindt dat deze gevoelens en emoties jou belemmeren en jou ervan weerhouden je echt vrij te voelen. Je vergeet soms hoe het is om echt plezier te maken en onbezorgd te zijn. Je zou uit die kooi willen losbreken maar je weet niet hoe, je weet niet waar te beginnen.

Dit is er aan de hand

Vaak heb je dit gedrag op een jonge leeftijd aangeleerd. Jouw autonome zenuwstelsel en jouw onderbewuste worden gevorm in je jeugd.

Overtuigingen in het onderbewuste

De invloed van anderen om jou heen was daarbij enorm. Je was eigenlijk een spons die al het gedrag en alle meningen en uitlatingen van anderen om je heen opnam. Soms was dat nuttig en bemoedigend maar soms was het ook gewoon pijnlijk en misschien wel schadelijk. De onbewuste overtuigingen die je hebt gevormd over bepaalde gebeurtenissen hebben voor een groot deel nog invloed op patronen die jij nog steeds hebt.

Ontregeld zenuwstelsel

Het autonome zenuwstelsel leert van ervaringen en geeft lichamelijke reacties af in overeenstemming met de interpretatie van signalen vanuit de buitenwereld. Jouw autonome zenuwstelsel is gevormd in je jeugd waardoor het sommige signalen onbewust nog steeds als gevaar worden geinterpreteerd. De lichamelijke reatie van het autonome zenuwstelsel kan daarbij zorgen voor gevoelens van onrust en onveiligheid terwijl dat niet meer nodig is. Deze gevoelens worden vaak niet begrepen en zorgen ervoor dat je vast blijft zitten in bepaalde patronen of dat je kampt met negatieve gedachten.

Het is tijd om te helen

Stel je voor dat je deze overtuigingen los kunt laten en je leven kunt gaan leiden zonder belemmeringen zoals angst, onzekerheid, slechte gewoonten of uitstelgedrag.  Stel je voor als jij er voor kunt zorgen dat jouw autonome zenuwstelsel geleidelijk wordt gereset zodat gevoelens van angst en zorgen worden vervangen door gevoelens van veiligheid en verbondenheid. Hoe zou het zijn als jij je veilig zou voelen met jezelf en in jezelf zodat je zonder remmingen zou leven en je hart zou volgen?

Ik help je om te ontdekken welke overtuigingen je vroeger hebt gekregen en die niet meer nodig zijn in je dagelijkse leven. Daarnaast leer ik je met behulp van praktische tools om je zenuwstelsel te resettenm je energie beter te reguleren en om meer de connectie met jezelf  te vinden zodat je meer balans en focus ervaart.

HOI, IK BEN Janet van Buel

Mijn missie is om jou te helpen in je groei, je blokkades te overwinnen en te ontdekken wat jij nou echt nodig hebt om je comfortabel, gelukkig en voldaan te voelen.

Ik ben een gecertificeerd(e) HeartMath coach en RTT therapeut. Ik heb jarenlang bij de politie als rechercheur gewerkt en in zekere zin ben ik nog steeds een rechercheur. Ik duik samen met jou in je onderbewuste brein en we gaan op zoek naar de overtuiging die jou ervan weerhoudt om de beste versie van jezelf te zijn. 

Daarnaast help ik je op een praktische en meetbare manier om jouw zenuwstelsel te reguleren en te resetten.

Ik was net als jij.

Ik had een goede carrière bij de politie, ik had mijn leven goed voor elkaar en werkte zoveel ik maar kon tot mijn lichaam een seintje gaf dat het niet meer mee wilde werken.

Ik ontdekte dat ik altijd maar ‘aan’stond omdat ik oude pijn niet wilde voelen en verwerken.  Ook ontdekte ik dat mijn autonome zenuwstelsel constant aan het zoeken was naar gevaar waardoor ik hyperalert was. 

Ik duwde mijn emoties weg en durfde mijn hart niet te volgen en volledig mijzelf te zijn, bang dat ik niet genoeg zou zijn.

Het voelde alsof iets me blokkeerde om actie te ondernemen maar ik wist niet wat er nou precies was.

Ik weet precies hoe gefrustreerd je je nu voelt want dat voelde ik ook. Ik voelde me vermoeid, had last van allergieen en dacht dat de oplossing was om vooral hard te blijven werken en niet achterom te kijken.

Ik heb ontdekt dat het juist andersom werkte. Door pijn toe te laten bracht het me hele mooie dingen. Door overtuigingen te ontdekken viel alles op zijn plaats en kon ik oude pijn eindelijk echt loslaten. 

Ik leerde mijn autonome zenuwstelsel te reguleren en door dit te begrijpen ontstond er zoveel compassie voor mijzelf en mijn lichaam. Jezelf begrijpen is 75% van de transformatie.

Nu is het mijn missie om anderen te helpen om te helen en om hun ware potentie te ontdekken. Je bent namelijk tot zo veel in staat, je moest eens weten.

Je verdient het om je hart te volgen om je veilig, vrij en verbonden met de wereld te voelen! Ik help je graag bij het ontdekken van wat jou nou tegenhoudt in het leven zodat je dit zonder twijfel los kunt laten en jouw dromen kunt waarmaken.

OK, HOE NU VERDER?

HeartMath: Ademhaling, visualisatie en zelfregulatie

Als je houdt van een  een praktische en meetbare manier van coaching/therapie en als jouw hulpvraag met name is gericht op het verminderen van stress en vergroten van je veerkracht, kun je aan de slag met het HeartMath traject. In dit traject leer ik je door middel van ademhaling en visualisatie om je hartcoherentie en zenuwstelsel te resetten. Ik maak hierbij gebruik van zogenaamde biofeedback apparatuur zodat je direct kunt meten of de oefeningen effect hebben. Daarbij geef ik je tools om je veerkracht te vergroten en geef ik je inzicht in de werking van het zenuwstelsel en wat jij kunt doen om er vriendschap mee te sluiten (Polyvagaal theorie)

Rapid Transformational Therapy (RTT)

Als je aan de slag wilt met een specifieke blokkade, een lichamelijke klacht, een ongezond patroon of mentale blokkades dan kun je met mij werken door een RTT-sessie te boeken. Door middel van hypnose gaan we op zoek naar belemmerende overtuigingen die ervoor zorgen dat jij vast blijft zitten in de situatie waarin je nu zit. Als we deze hebben gevonden gaan we samen er voor zorgen dat deze overtuigingen worden losgelaten. Tijdens deze sessie worden nieuwe overtuigingen in je onderbewuste geprogrammeerd, die er bij herhaling voor gaan zorgen dat jij keuzes gaat maken die passen bij jouw ideale leven.

Trajecten, individueel en groep

RTT en HeartMath zijn een match made in heaven. RTT helpt je om je bewust te worden van het onderbewuste en HeartMath helpt jou om je lichaam te laten luisteren naar de nieuwe keuzes die je maakt na een RTT sessie. Ik bied 2 trajecten aan waarbij we aan de slag gaan met jouw specifieke behoefte en waarbij we zowel HeartMath ademhalingsoefeningen toepassen als het onderbewuste in duiken tijdens een RTT sessie. Ik begeleid je intensief tijdens deze trajecten.

Ik bied deze pakketten zowel individueel aan als voor groepen.

Meer weten?

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen van deze informatie nog wat vragen hebt. Je kunt de FAQ’s doorlezen om meer informatie te krijgen over de manier van werken, HeartMath en RTT.

Via ‘Werk met Mij’ kun je meer informatie vinden over de inhoud van mijn pakketten en de prijzen. Als jouw vraag er niet tussen staat, of als je er achter wilt komen of je een klik voelt met mij als therapeut of coach schroom dan niet om contact met me op te nemen. Je kunt me te mailen of een vrijblijvend orientatiegesprek via Zoom te boeken. Ik help je graag met al je vragen.

 

 

Ben je er klaar voor om jezelf te helen?

 • Stel je voor hoe je je zou voelen zonder al die belemmerende shit.
 • Hoe zou het zijn als je echt 100% jezelf zou zijn?
 • Hoe zou het zijn als jij je overal op je gemak zou kunnen voelen?
 • Ontdek wat jou echt gelukkig maakt.
 • Hoe zou het zijn als je je lichaam zelf zou kunnen aansturen?
 • Herstel die connectie met jezelf en je autonome zenuwstelsel.
 • Identificeer jouw beperkende overtuigingen en laat die oude meuk los.
 • Creëer energie in je leven voor dingen die jou echt blij maken.
 • Kies nieuwe overtuigingen die jou sterker maken.
 • Creëer je eigen droomleven.

Je bent hier op de juiste plek als

 • Je last hebt van onrust en/of een onveilig gevoel zonder aanwijsbare reden.
 • Op zoek bent naar praktische manieren om met angst en stress om te gaan.
 • Je vastloopt in oude patronen en niet weet hoe dit komt. Het voelt alsof je vast zit in je huidige situatie.
 • Je ongezonde gewoontes hebt die je niet kunt loslaten.
 • Last hebt van angsten en daardoor niet doet wat je echt zou willen.
 • Je veel in je hoofd zit en de connectie met je lichaam en jezelf soms kwijt bent.
 • Je je veerkrachtig en sterk wilt voelen, vol vertrouwen in jezelf.
 • Wilt stoppen met uitstellen en je zelf klein houden en er klaar voor bent om door te breken.
 • Last hebt van stress maar niet weet hoe je dit kunt verminderen.

“The Biggest Cause of Stress is Chronically not listening to your Heart”

Wat houdt je nog tegen?

Als je nog steeds aan het lezen bent dan denk je waarschijnlijk: “Yes, dit wil ik!”

Maar misschien zijn er nog vragen en/of twijfels en dat snap ik als geen ander.

Doe nu je ogen dicht en stel jezelf de vraag:

“Wie zou ik zijn als ik compleet vanuit mijn essentie zou leven? Hoe zou ik me voelen? Wat zou ik de wereld kunnen brengen?”

Vraag jezelf vervolgens af:

“Hoe lang wil ik dit nog uitstellen?

Hoe lang wil ik in dat zelfde cirkeltje blijven rondraaien?

Hoe lang wil ik me nog onveilig en moe voelen omdat ik nog niet onder ogen wil zien hoe ik ben gevormd?”

 Waarschijnlijk wil je dit geen seconde langer…

 Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik beantwoord al je vragen met liefde.

wat kan ik je bieden?

tevreden clienten

Omdat ik met verschillende clienten werk uit diverse landen, zijn de testimonials in het engels weergegeven.

Cynthia

Wow, working with Janet was a very pleasant experience! Janet is a gentle person and has a nice voice to listen to. I felt immediately at ease and because of that I was able to open myself up and connect to my subconscious.

During the session I discovered why some old beliefs were still effecting me today. After the session I felt very relaxed and light.

What I especially loved was what happened the next couple of days, that was amazing! I experienced positive things and I received a very uplifting e-mail from somebody that I didn’t expect. It felt like I was able to receive positive things because I released old beliefs.

Not everything was all rainbows and sunshine because I had to release all the old emotions that were connected with the belief. I dreamt a couple of times about it, but I feel at peace with that. I know it is a part of the process.

I noticed within a week that I am more in touch with the real me and that I am taking better care of myself. I am listening to Janet’s audio every week and I am so excited for all the positive things to come!

Mandy Verkerk

My session with Janet was amazing. I could definitely connect the dots after discovering why I struggled with some issues. The recording was very powerful and I love listening to it.

The results after 2 weeks:

 • Last week I spoke to my mother on the phone. It was the first time ever that it didn’t upset me.
 • I have much better focus
 • I don’t pay attention to other people’s opinion
 • I am developing a healthy eating & drinking pattern
 • It doesn’t affect me as much as before when other people disagree

I am still amazed!

Cintia

“It was my first ever therapy session and it was amazing! I really felt good and understood. Everything Janet said was on point and she really helped me understand the cause of my problem and how to let it go. And on top of that the recording she made for me is pure gold! Every day I look forward to listening to it! I definitely recommend her!”

Nicky

“I can’t thank Janet enough for the incredibly powerful and empowering RTT session she gave me.   I was feeling emotionally and mentally blocked, stuck somehow, and through Janet’s intuitive, gentle and masterful RTT skills she guided me to exactly where I needed to go to understand the roots and the why’s behind what I’d been feeling.

She has a calm and supportive voice and manner and I felt totally safe in Janet’s very capable hands to go to a deep place within, regardless of how vulnerable the session got.

The personalised transformation recording that Janet made for me is perfect – her gentle yet powerful and soothing voice guiding me to install new and empowering beliefs and values about myself and my life.

I am truly grateful to Janet and would highly recommend her to anyone desiring a deeply healing, liberating and life-giving experience through the power of RTT.

Thank you Janet – you are amazing and I am deeply grateful. x”

Helma

I am very satisfied about the 2 sessions with Janet. She knows how to comfort you and she explains very well what will happen during a session.

Before the session there is a intake about the presenting problem and during the session she guides you into a very relaxed state and from that point the magic happens.

Janet has a very nice, pleasant and soothing voice. What I really like about Janet is that she really knows how to narrow the issue down so the session is very effective. It is like she intuitively knows what the real problem is.

The hypnosis was very valuable to me and I still benefit from the session every day.

I would definitely recommend working with Janet because she is a skilled hypnotherapist and she has a very nice personality.

What is Next?

Dat is helemaal aan jou. Ik geloof dat je genoeg bent en dat een gelukkig leven beschikbaar is voor je. Start Your Expandition vandaag nog en ontvang  nu tijdelijk 1 gratis Breathwork sessie of plan je ontdekkingsgesprek in om erachter te komen of we een match zijn. 

Houd je het liever wat laagdrempeliger?

Ik snap je helemaal! Je kunt me ook mailen of een DM op Instagram sturen, er zijn meerdere manier om met elkaar in contact te komen.

In 4 stappen oude pijn loslaten.

E-Book + Hypnose

Download hier het e-book 'In 5 stappen oude pijn loslaten' en ontvang het e-book direct, inclusief link naar de bijbehorende hypnose.

Bedankt! Het e-book is naar je verstuurd.